با پيوستن به پويش نه به ريختن زباله، پاکبان های زحمت كش را دريابيد
تاریخ : 1403/12/28
همه بايد با پيوستن به پويش زيست محيطي نه به زباله نگذاريم كه رفتگران و زحمتكشان شهرداري به نوعي بر روي اشتباهات ما جارو بكشند.
پويش زيست محيطي نه به ريختن زباله در طبيعت از يك سو نهادينه كردن فرهنگ پاكيزگي و احساس مسئوليت در قبال محيط زيست و مهم تر از آن درك كردن رفتگراني است كه كمرهاي خود را زيربار بي مسئوليتي عده اي خميده كرده اند.
ريختن زباله در محيط زيست علاوه بر اينكه نوعي توهين به شعور و انسانيت است موجبات كار مضاعف عده اي را براي برداشتن و پاكيزه كردن محيط اطراف فراهم مي كند.
عادت غلط و ناشايست ريختن زباله در خارج از سطل هاي زباله، حق داشتن محيط زيست پاكيزه را از ديگران سلب مي كند و موجب خستگي مفرط زحمت كشان شهرداري نيز مي شود.
اين تفكر نازيبا كه ريختن زباله در سطح خيابان ها و جاده ها را حق خود و جمع كردن زباله ها را وظيفه رفتگران بدانيم بايد در فرهنگ ايراني و باستاني ما ترميم و تغيير يابد.ـ
بي مسئوليتي در مقابل پاكيزگي طبيعت و محيط اطراف موجب مي شود كه كار نيروهاي شهرداري دو برابر و فشار كاري آن ها بيشتر شود و اين در حاليست كه افرادي كه به ويژه در روزهاي تعطيل و در حين مسافرت به اين كار نازيبا اقدام مي كنند در حال استراحت هستند.
پاکبان های زحمت كش با گلايه از بي مسئوليتي برخي از افراد كه زباله را در خيابان ها و كوچه ها پرتاب و رها مي كنند گفت: ما كارگران شهرداري هم مانند شما وظيفه داريم كه محيط اطراف خانه ها را پاكيزه نگه داريم ولي بارها يك كوچه را چندين بار در روز جارو كشيده ايم.
وي افزود: باور كنيد كه براي سختي كار ما و چندين بار نظافت كوچه ها و خيابان ها در طول روز شهرداري پول اضافي پرداخت نمي كند فقط بيماري و دردهاي جسمي براي ما باقي مي ماند.
وي از مردم درخواست كرد كه ریختن زباله در سطل ها را يك كار انساني و فرهنگي بدانند زيرا هم به شخصيت خود احترام مي گذارند و هم باعث مي شوند كه وقت كارگران شهرداري براي يك منطقه و كوچه بيهوده صرف نشود.
يكي ديگر از پاکبان های زحمت كش نيز گفت: نريختن زباله در خيابان ها همانند خانه بايد از كودكي به فرزندان آموزش داده شود ولي متاسفانه ما بارها مساهده مي كنيم كه خيلي از پدر و مادرها خود از داخل ماشين و يا در حال راه رفتن، جلوي چشم فرزندانشان زباله ها را به بيرون پرتاب مي كنند.
وي با اشاره به بيماري شديد خود در ناحيه زانو گفت: خدا را شاكرم كه براي لقمه اي نان حلال در شهرداري مشغول به كار هستم ولي نوع كار ما موجب فرسودگي زودتر از موعد جسممان مي شود و بي توجهي مردم به نظافت محيط زيست اين درد و بيماري را دوچندان مي كند.
اين پاکبان زحمت كش از مردم و بخصوص مسافران خواست كه نظافت هر شهري را كه در آن وارد مي شوند رعايت كنند و با اين كار به نعمت خدا كه همان آفرينش طبيعت است احترام بگذارند.
پس همه بايد با پيوستن به پويش زيست محيطي نه به زباله نگذاريم كه رفتگران و زحمتكشان شهرداري به نوعي بر روي اشتباهات ما جارو بكشند.
انتهای پیام/